wat anderen zeggen over personal branding & sollicitatietraining
Wat anderen zeggen

Over Personal Branding

Wat zeggen anderen over Personal Branding en sollicitatie training?

Het was jaren geleden dat hij voor het laatst had gesolliciteerd. Richard (61 | IT Manager) vertelt over het traject wat we hebben doorlopen. In een aantal online coachings hebben we besproken hoe Richard zich in deze tijd op authentieke wijze kan presenteren met bijvoorbeeld zijn cv, motivatiebrief & LinkedIn profiel én hoe hij dit goed naar voren kan laten komen in sollicitatiegesprekken.

“In on-line sessies heeft Monique veel aanwijzingen gegeven over hoe mijn CV en motivatiebrieven op te stellen. Ik dacht dat ik het op orde had maar er ging een nieuwe wereld open. Monique “coached” recht door zee, heeft geen boodschap aan kletspraat. Monique is een gedreven coach en zeer deskundig. Ze weet precies wat “verkoopt” en wat niet. Ze geeft goed onderbouwde kritiek om duidelijk te laten zien wat beter moet. Haar tips ter verbetering van de uitstraling op LinkedIn zijn van grote waarde. Ik ben ervan overtuigd dat de sessies met Monique absoluut toegevoegde waarde hebben en ik zal er mijn voordeel mee doen.”

Raymond (46 | Projectadviseur Innovatie) wilde leren hoe hij zich in deze tijd ‘kan verkopen’. In vijf online coachings hebben we voornamelijk gefocust op hoe Raymond zich kan presenteren, op papier, online en in het “echt”.

“Monique is een pittige en pragmatisch ingestelde coach die mij verdienstelijk heeft geholpen bij het kanaliseren van mijn ambitie en capaciteit naar de arbeidsmarkt. In een stevig tempo weet zij de juiste zaken te activeren en wordt alles in stelling gebracht op LinkedIn en het cv. Dat geeft al een enorme focus en verfrissend gevoel.”

Heb jij een soortgelijke vraag over personal branding of sollicitatietraining? Mag ik jou ook helpen? Neem gerust contact op.

John (49 | Warehouse Manager) zat al een tijdje zonder werk en wilde het roer helemaal omgooien. In zeven online sessies hebben we voornamelijk gefocust op het schrijven en vertellen van een goed verhaal.

“Ik zat al een paar maanden thuis zonder baan en was ook nog op zoek naar een totaal andere functie. Het lukte me maar niet met solliciteren, wist het niet goed aan te pakken en raakte een beetje in de put door de vele afwijzingen. Bij Monique heb ik de hulp gevonden die ik op dat moment nodig had in de vorm van een intensief coachingstraject.

Monique is een gedreven en deskundige professional met een persoonlijke benadering. Door haar ervaring als recruiter weet ze heel goed waar ze het over heeft. Monique heeft me met veel zaken geholpen: onder anderen mijn CV en LinkedIn profiel aangepast door het te professionaliseren en mezelf goed te presenteren. Ook haar professionele kijk op een helder en gestructureerde formuleren van een motivatiebrief heeft een positief effect gegeven. Dit alles resulteerde in benaderingen door recruiters en W&S bureaus en ben ook meerdere malen uitgenodigd voor een gesprek met werkgevers.

Tijdens de hele begeleiding ervaarde ik de oprechte betrokkenheid in haar: op een positieve kritische manier benoemt ze zaken en geeft ze adviezen, die vaak echte eye openers zijn. Ik heb Monique’s aanpak als zeer prettig ervaren, ze geeft je een goed gevoel en nieuwe inzichten, daardoor kreeg ik weer de benodigde motivatie om succesvol te kunnen solliciteren. We bereidden samen de sollicitatiegesprekken voor en ze gaf me bruikbare tips en tricks voor het gesprek.

Ik heb inmiddels een mooie job gevonden helemaal naar mijn wens. Allemaal dankzij de uitstekende begeleiding van Monique en kan haar dan ook van harte aanbevelen!”