Personal branding

Jezelf verkopen, presenteren & profileren. Het valt niet mee wat we allemaal moeten doen om op te blijven vallen in de huidige arbeidsmarkt. Als je LinkedIn moet geloven heeft iedereen zijn of haar droombaan gevonden. Nu jij nog.

Om eerlijk te zijn staat het mij tegen dat functietitels en kantoor jargon steeds “flashy’er” worden. Zoals de mensen die “I shine a light on…” of “wizard” in de functietitel hebben staan. Rillingen krijg ik ervan. Ook moet ik hard lachen om bijvoorbeeld artikelen van Japke-d. die met veel humor alle kantoor taal & gewoonten bespreekt.

Maar, voordat je denkt dat je hier makkelijk mee wegkomt. Feit is dat jezelf presenteren, in het echt én online, veel verschil kan maken in het vinden en krijgen van een baan die bij je past. En daarom is het belangrijk om hier toch wat aandacht aan te schenken.

Onder Personal Branding versta ik jezelf presenteren op een authentieke manier, in het echt en op papier ;). Heb jij geen idee hoe jij jouw verhaal in jouw online presentatie (cv, LinkedIn, socials, motivatiebrief) goed kan verwoorden?

Neem dan contact met mij op. In een paar sessies een duidelijk verhaal, niks aan gelogen.

Benieuwd naar wat anderen vinden van mijn personal branding skills?